MKB ICT

 

MKB ICT

Binnen het MKB wordt de rol van automatisering en ICT steeds belangrijker. Het bedrijfsnetwerk is inmiddels veel meer dan een middel om bestanden en printers te delen. Hierdoor zijn steeds meer
bedrijfsprocessen afhankelijk van een snel en betrouwbaar computernetwerk.

Met meer dan 10 jaar ervaring heeft OutsideComputers alle kennis in huis om dit betrouwbare netwerk te garanderen. Samen met u bekijken wij uw netwerk en hardware. Geven advies en bieden u de mogelijkheid uw netwerk naar een top niveau te brengen.

Tevens bieden wij alle oplossingen voor het werken in de cloud, een eigen backup dienst via www.backupmijndata.nl en virusscanner en firewalls als reseller van ESET producten als NOD32.

Ook bieden wij begeleiding bij grote ICT projecten. Bijvoorbeeld bij het verhuizen van uw website of het verhuizen van uw bedrijf naar een nieuwe locatie.

 

De beschikbaarheid van informatie en informatiesystemen is van cruciaal belang voor de bedrijfsvoering. Ons doel is dan ook de zorg, rond de bedrijfs kritische ICT infrastructuur, uit handen te nemen en daarmee de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.Wat hierbij noodzakelijk is, is kennis van zaken delen, verantwoordelijkheid nemen, duidelijke afspraken maken én direct bereikbaar en beschikbaar zijn zodra dat nodig is.

 

Het is de combinatie van vakmanschap, meer als 10 jaar praktijkervaring, een professionele helpdesk plus het maken van duidelijke keuzes in producten en diensten, waardoor Outside Computers een concrete invulling geeft. Dit gebeurt door het bieden van een grote mate van flexibiliteit in contractvormen voor hard- en softwarebeheer en onderhoud.

 

Afhankelijk van de contractvorm garanderen wij dat de ICT infrastructuur optimaal functioneert voor een vast bedrag per maand. Outside Computers fungeert ook als klankbord voor alle ICT vraagstukken, continuïteit, expertise, een vaste en transparante kostenstructuur en dagelijkse ondersteuning bij het gebruik van uw omgeving.

 

 

 

 

Laat een reactie achter